МЗС РФ про нові санкції: скажений санкційний принтер у Вашингтоні вже набрид

Середа, 26 вересня 2018, 12:57

В МЗС РФ прокоментували нові антиросійські санкції США, заявивши, що у Вашингтона вже не лишилося іншого інструменту, окрім погроз.

Про заявив заступник голови МЗС РФ Сергєй Рябков, повідомляє РИА "Новости".

"Санкційний "скажений принтер" у Вашингтоні продовжує безупинно видавати антиросійські заходи, для нас це стало повсякденним інформаційним шумом, він набридає, але до нього ми звикли. Проте, сказати кілька слів з приводу вчорашнього рішення Мінторгу США все ж слід", - сказав Рябков.

Він підкреслив, що тільки за серпень-вересень російські громадяни та організації вісім разів вносилися у відповідні американські списки.

"Ми, звичайно, розуміємо, що в арсеналі зовнішньої політики США не залишилося нічого, крім санкцій, погроз і силових прийомів. З цього будемо виходити при вибудовуванні подальшої лінії на американському напрямі. Автори все нових санкційних витівок ніяк не можуть задовольнити свої геополітичні амбіції, живуть нездійсненними мріями про можливість змістити нашу країну з її шляху. Ми на них не звертаємо уваги", — заявив Рябков.

Як повідомлялося, Міністерство торгівлі США оголосило про введення санкцій щодо 12 російських компаній, дії яких суперечать національним інтересам Сполучених Штатів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.