Макрона критикують за фото з оголеним хлопцем, який показує середній палець

фото
Понеділок, 1 жовтня 2018, 15:31

Президент Франції Еммануель Макрон відкидає критику його фотографії з двома молодими чоловіками, один з яких позує з оголеним торсом і демонструє на камеру середній палець.

Про це повідомляє AFP.

Фото, яке наробило галасу у Франції, зроблене під час поїздки Макрона на французькі території у Карибському басейні. Макрон спонтанно відвідав будинок молодого чоловіка у білій майці на фото. Нещодавно той повернувся з тюрми, де відбув покарання за пограбування.

Макрон попросив його "зав'язувати зі злочинністю" та сфотографувався з ним і його другом, який став перед камерою із оголеним торсом, показуючи середній палець. Це фото із острова Сен-Мартен стало вірусним.

 

Ультраправа лідерка Марін Ле Пен розкритикувала Макрона, заявивши, що "не може підібрати слів, аби висловити своє невдоволення".

"Причини, чому я боровся, щоб обрали мене, а не Марін Ле Пен, полягають у тому, що я тут, бо люблю усіх дітей нашої республіки, хай у них навіть у минулому були неприємності", - сказав Макрон.

 

Захищаючи молодих чоловіків, французький президент розповів, що після фотографування вони привели до нього дівчинку з інвалідністю. "Вони зробили це, бо я виявив до них довіру, бо я їх поважав. Це наша республіка", - зазначив французький президент.

Макрон використав подорож до островів, що постраждали від ураганів у Карибському басейні, щоб провести час із місцевими жителями та закликати до швидшої реконструкції потерпілих районів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.