Партію Сальвіні кличуть на Донбас глянути на жахіття агресії РФ

Понеділок, 8 жовтня 2018, 13:42

Посол України в Італії Євген Перелигін запросив депутатів правопопулістської партії "Ліга", очолюваної віце-прем’єром Маттео Сальвіні, відвідати Донбас та поглянути на жахливі наслідки російської агресії.

Про це у Twitter повідомило посольство України в Італії.

"Посол Євген Перелигін запросив депутатів партії "Ліга" та членів парламентського комітету здійснити візит на Схід України, щоб особисто переконатися у жахливих наслідках російської агресії на Донбасі", - йдеться у повідомленні посольства.

Раніше президент Петро Порошенко заявив, що хотів би завезти Маттео Сальвівні на Донбас, аби "показати йому школи та ринки, розбомблені росіянами, мертвих дітей, а також дітей-сиріт та вдів військових і зруйновані міста".

Президент вважає, що Маттео Сальвіні, який виступає за перегляд санкцій ЄС проти РФ, може бути недостатньо поінформованим про трагедію, яку переживає Україна через агресію Москви.

Сальвіні раніше заявляв, що хотів би бачити президента РФ Путіна в кріслі прем'єр-міністра Італії. Він неодноразово відвідував Росію і окупований Крим, а також критикував санкції проти Росії. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: