Порошенко у будівлі Ради ЄС пояснив, що Росія вже ізольована

Середа, 12 грудня 2018, 21:32

Президент Петро Порошенко, що прибув до Брюсселя для переговорів з європейськими лідерами напередодні саміту ЄС, заявив, що підніматиме на зустрічах питання російської агресії, і висловив впевненість, що Росія вже ізольована.

Про це він заявив у короткому коментарі журналістам перед початком зустрічі із президентом Європейської ради Дональдом Туском, повідомляє з Брюсселя "Європейська правда".

Коментуючи свої наміри в рамках переговорів у Брюсселі, Порошенко повідомив, що говоритиме про напад Росії на українські військові кораблі у Чорному морі.

"Це чіткий акт агресії Російської Федерації проти незалежної та суверенної України, і реакція всього світу вже абсолютно чітка: Росія повністю перебуває в ізоляції", - заявив він. 

Як відомо, на саміті ЄС у Брюсселі розглядатиметься питання російського-українсько конфлікту, оскільки лідери ЄС мають ухвалити рішення щодо продовження санкцій на черговий піврічний період.

Високопосадовці Італії раніше, до російського нападу на морі, неодноразово заявляли про намір заблокувати продовження санкцій у їх попередньому обсязі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: