У Норвегії викрали дружину бізнесмена, вимагають 9 млн євро у криптовалюті

фото
Середа, 9 січня 2019, 13:54

Поліція Норвегії розслідує зникнення дружини відомого бізнесмена і підозрює викрадення. Родина отримала вимогу про викуп у криптовалюті.

Про це повідомляє Aftenposten.

68-річна Анне-Елізабет Хаген, дружина інвестора Тома Хагена, зникла безвісти 31 жовтня, але новини про її зникнення раніше не розголошувалися.

 
Анне-Елізабет Хаген

Жінка зникла зі свого будинку неподалік Осло 31 жовтня, в день Хеллоуїна. Поліція не знайшла ніяких слідів у будинку, які вказували б на крадіжку зі зломом. Поліція вважає, що 68-річну жінку викрали під час перебування у ванній кімнаті.

Поліція розслідувала справу повністю таємно, досі немає інформації про підозрюваних.

 
Будинок родини Хаген

За даними норвезьких ЗМІ, поліція вела переговори з викрадачами, але невідомо, наскільки часто були контакти і як вони відбувалися.

Викрадачі вимагають сумму, що дорівнює 9 мільйонам євро або 88 мільйонами норвезьких крон. Вона має бути сплачена у криптовалюті Monero.

Це перший випадок в історії Норвегії, коли за викрадену людину вимагають викуп у криптовалюті.

Анне-Елізабет Хаген одружена з Томом Хагеном, вони знаходяться на 172-му місці у списку найбагатших людей Норвегії з активами 1,7 млрд норвезьких крон. Хагени заробили кошти на інвестиціях у нерухомість і продаж електроенергії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: