Український автобус потрапив в ДТП у Польщі: водій загинув на місці

фото
П'ятниця, 1 березня 2019, 11:09

У Польщі в аварію потрапив український автобус, в результаті інциденту загину водій і постраждали двоє пасажирів.

Про це повідомляє польський телеканал TVN24.

Аварія трапилася в ніч на п'ятницю у населеному пункті Тур Лодзинського воєводства. Автобус, що перевозив 15 осіб, їхав за маршрутом Київ-Свіноуйсьце.

 

За даними поліції, що розслідує аварію, під час руху у одного з вантажних автомобілів на шляху відлетіло колесо і потрапило в лобове скло автобуса. Водій загинув на місці, автобус перекинувся в кювет.

Двоє з пасажирів, чоловік та жінка, отримали поранення. За попередньою інформацією, вони мають українське походження, повідомив представник поліції Кшиштоф Котковський.

У МЗС України підтвердили, що загиблий водій був українським громадянином і всі пасажири автобуса є українцями, повідомляє УНІАН

За даними поліції, водій вантажівки був тверезим. На місці події протягом декількох годин працювали спеціальні служби, в тому числі шість пожежних і дві рятувальні команди.

У Польщі в дорожньо-транспортну пригоду потрапив автобус з громадянами України, водій загинув.
Про це у коментарі УНІАН повідомив заступник директора департаменту – начальник управління консульського забезпечення Міністерства закордонних справ Василь Кирилич.
«1 березня в місцевості Тур (Польща) сталася ДТП за участю автобуса, в якому перебували 15 громадян України. Водій автобуса - громадянин України - загинув. Двоє громадян України, за інформацією поліції, госпіталізовані в лікарні в місцевості Поддембіце», - сказав Кирилич.
Він додав, що на даний час у лікарні залишається один громадянин України, планується, що сьогодні він буде виписаний.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: