Троє громадян України загинули в Польщі внаслідок наїзду автомобіля

фото
Понеділок, 25 березня 2019, 11:31

Троє громадян України загинули у Польщі внаслідок наїзду на них легкового автомобіля. 

Про це повідомляє Istotne.pl.

Троє українців загинули у субботу внаслідок наїзду на них автомобіля в населеному пункті Бжезьник неподалік міста Болеславець Нижньосілезького воєводства на південному заході Польщі.

 

Інцидент стався о 22:30 неподалік від автозаправки. За попередніми даними, легковий автомобіль BMW в'їхав у групу з 5 осіб, в результаті чого на місці загинули 18-річна дівчина та двоє чоловіків віком 24 та 25 років.

Поліція Польщі повідомила, що за кермом був місцевий житель, ознак алкогольного сп’яніння не виявлено. Правоохоронці також заявили, що пішоходи йшли по неправильній стороні дороги і не мали на одязі світловідбивних елементів.

Заступник директора департаменту - начальник управління консульського забезпечення МЗС України Василь Кирилич підтвердив загибель українців, повідомляє УНІАН.

"Польська поліція підтвердила трагічний випадок з громадянами України у місцевості Бжезьник. Відкрито кримінальне провадження, тривають слідчі дії. Консул України вживає необхідних у такій ситуації заходів", - сказав Кирилич.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: