Голосування в Бельгії: один спостерігач і понад 2 тисячі зареєстрованих виборців

Неділя, 31 березня 2019, 12:07

На виборчій дільниці при посольстві України в Бельгії станом на ранок був присутній один спостерігач, за оцінкою якого вибори відбуваються спокійно та за "відмінно організованою процедурою".

Про це повідомляє "Європейська правда", посилаючись на кореспондента "Укрінформу".

"На дільниці зареєстровані 2293 виборці. Це уточнений список, який ми отримали за декілька днів до цих виборів. Поки що, на цей момент, всі, хто приходив, скористалися своїм правом проголосувати за того чи іншого кандидата. Висновки щодо явки робити наразі зарано, перші підсумки підбиватимемо о 10.30, потім – о 15-й годині, і до 20.30 маємо надати ці дані до ЦВК", - розповів голова дільничної виборчої комісії Олександр Мороз.

На дільниці у Варшаві із самого ранку – черга

За його словами, на момент відкриття дільниці та принаймні на 9-ту ранку за брюссельським часом на дільниці не було спостерігачів від окремих кандидатів на президентських виборах. Натомість на дільниці присутній єдиний спостерігач від Світового конгресу українців.

"Мене звати Лаудінас Герікас, походженням з Литви, але на цих президентських виборах я є спостерігачем від Світового Конгресу українців. На цей момент я не бачу жодних проблем, жодних негативних речей, лише відмінно організований процес", - зауважив спостерігач.

Нагадаємо, на першій закордонній дільниці голосування вже завершилося.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.