Загибель однієї з найбагатших росіянок у Німеччині: на літаку не було "чорних ящиків"

фото
Понеділок, 1 квітня 2019, 15:52

Німецькі судмедексперти почали роботи із вилучення трьох тіл з літака, який розбився в неділю і на борту якого була голова ради директорів російського авіахолдингу "Група компаній S7" Наталя Фільова.

Як повідомляє "Європейська правда", фотографії з місця події опублікувало видання Bild.

Експерти у помаранчевих захисних костюмах і експерти з авіаційних аварій в білих костюмах, окулярах і масках розбирають обгорілі залишки турбогвинтового літака Epic E1000.

 

Їхнє завдання – знайти останки трьох людей, які загинули у неділю в авіакатастрофі, коли літак впав на поле зі спаржею під час заходу на посадку в аеропорту містечка Егельсбах.

Разом з Фільовою загинули пілот літака і ще один пасажир. За даними російських ЗМІ, другом пасажиром був батько Фільової Валерій Карачев.

 

Вже відомо, що на літаку не було "чорних ящиків", на літаках такого типу встановлення реєстраторів не є обов’язковим. Це значно ускладнить визначення причин катастрофи.

Літак після катастрофи повністю згорів. Рештки тіл у вівторок доправлять до міста Дармштадт для проведення експертизи.

Розслідування буде проводити міжнародна комісія, до якої окрім німців входять росіяни та американці. Росія залучена через загибель своїх громадян, а США, тому що літак американського виробництва.

Після аварії стався ще один смертельний інцидент, пов'язаний з катастрофою. Поліцейська машина, яка їхала до аеропорту на виклик, потрапила у ДТП. У поліцейських на дорозі врізалася машина, водій якої заснув за кермом.

 

В результаті ДТП водій та пасажир авто загинули, і поліцейській машині постраждали троє правоохоронців.

Активи Фільової за оцінкою Forbes складають близько $600 млн, вона входила до п'ятірки найбагатших росіянок, є бенефіціаром і керівником "Групи компаній S7" - головного конкурента Аерофлоту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.