Посольство Франції просить росіян не нести готівку на відбудову Нотр-Даму

фото
Вівторок, 16 квітня 2019, 19:05

Посольство Франції в Росії подякувало жителям Москви за співчуття у зв'язку з пожежею в Соборі Паризької Богоматері, але попросило не приносити гроші до будівлі дипломатичної місії.

Як повідомляє "Європейська правда", такий заклик посольство оприлюднило на своїй сторінці у Twitter. Крім того, біля дипмісії встановили табличку з відповідним проханням.

"Дякуємо всім за вашу підтримку! Просимо вас не залишати готівку перед посольством. Ми опублікуємо інформацію про офіційні рахунки, на які ви зможете перерахувати кошти", - ідеться у повідомленні посольства.

Видання "Вечерняя Москва" відзначає, що до посольства підійшов літній чоловік і залишив тисячу рублів. За деякий час представник посольства встановив табличку, на якій вказано, що не варто нести гроші до будівлі.

Прес-аташе посольства Кіріл Каро повідомив, що перерахує залишену тисячу на рахунок, який буде опублікований на сайті відомства.

Нагадаємо, на відбудову Собору Паризької Богоматері протягом 24 годин після пожежі різні донори пообіцяли пожертвувати понад 700 мільйонів євро.

Читайте також: "Ми відбудуємо Нотр-Дам": як горів Собор Паризької Богоматері та що вдалося зберегти".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: