У тендерах щодо інформкампаній про ЄС і НАТО змінюють переможців

Середа, 17 квітня 2019, 18:10

У рамках тендерів на проведення в Україні інформаційних кампаній щодо успішного досвіду впровадження європейських стандартів та взаємодії України з НАТО, проведених в квітні, змінилися переможці.

Як повідомляє "Європейська правда", відповідні дані розміщені у системі Prozorro.

Зокрема, у ціновому аукціоні  в рамках тендера на організацію та проведення всеукраїнської інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо змісту і засад взаємодії України з НАТО та ролі НАТО у зміцненні міжнародної стабільності і безпеки, 10 квітня перемогло ТОВ "Медіа хаб", яке запропонувало виконати роботи за 2 442 000 грн.

Тендер на урядову інформкампанію про ЄС виграла агенція з працевлаштування

Але вже 12 квітня тендерний комітет відхилив його пропозицію у зв’язку з тим, що учасник торгів "не відповідає кваліфікаційному критерію, встановленому ст.16 Закону", а саме – не підтвердив документально свій досвід виконання роз’яснювальних кампаній.  

17 квітня було відхилено пропозицію ТОВ "Віпмедіа" (2 450  000 грн) на підставі того, що учасник подав довідку, яка не містила інформацію про досвід роботи, а лише вказувала, що він є. Крім того, учасник представив розрахунок витрат, який не містив статті витрат на виготовлення інформаційно-роз’яснювальних матеріалів.

Зараз очікується рішення щодо третього учасника торгів – ТОВ "Академія навичок", яке запропонувало виконати роботи за 2 500 000 грн.

Тендер на проведення інформкампанії про НАТО виграв ФОП Петренко

Не визначений наразі і переможець тендеру щодо організації та проведення інформаційної кампанії щодо успішного досвіду впровадження європейських стандартів в усіх сферах життя, у тому числі в бізнесі, науці, культурі, а також громадській діяльності в державах – членах ЄС.

Примітно, що найбільш економічно вигідні пропозиції у цьому тендері надійшли від тих же товариств, що змагаються за проведення кампанії щодо НАТО.

15 квітня було відхилено тендерну пропозицію  ТОВ "Академія навичок" (1 799 000 грн), оскільки учасник подав копію довідки про відсутність заборогованості перед бюджетом, що була недійсна на момент подання переможцем торгів.

17 квітня відхилили рішення щодо перемоги ТОВ "Віпмедіа" (тендерна пропозиція - 1 800 000 млн), оскільки товариство подало документацію з аналогічними невідповідностями, як у випадку із тендером кампанії щодо НАТО.

Зараз очікується рішення щодо того, чи відповідає критеріям тендерна пропозиція ТОВ "Медіа хаб", яке готове виконати роботи за 1 980 000 грн. Висока імовірність, що його пропозиція також буде відхилена, адже кваліфікаційні критерії в тендері про кампанію щодо НАТО були ідентичними, а там тендерний комітет вже скасував пропозицію даної компанії через нестачу досвіду. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.