Загибель однієї з найбагатших росіянок у Німеччині: названа версія катастрофи

Вівторок, 2 квітня 2019, 10:25

Помилка пілота є головною версією катастрофи літака, який розбився в неділю і на борту якого була голова ради директорів російського авіахолдингу "Група компаній S7" Наталя Фільова.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на "Комерсант".

Аварія сталася під час проходження до німецького міста Егельсбах. На борту одномоторного літака Epic LT перебувала Наталія Фільова, її батько Валерій Карачов і пілот Андрєй Дикун.

Фільов нібито відмовилася від звичного літака Gulfstream G550, оскільки на Epic LT зручніше сідати на коротку злітно-посадкову смугу. Імовірно, пілот занадто сильно знизив швидкість при заході на посадку і допустив звалювання літака в штопор, втративши управління.

На літаку не було "чорних ящиків", на літаках такого типу встановлення реєстраторів не є обов’язковим. 

Facebook видалив майже 2 тисячі пов’язаних з Росією сторінок і облікових записів

Розслідування буде проводити міжнародна комісія, до якої окрім німців входять росіяни та американці. Росія залучена через загибель своїх громадян, а США, тому що літак американського виробництва.

Активи Фільової за оцінкою Forbes складають близько $600 млн, вона входила до п'ятірки найбагатших росіянок, є бенефіціаром і керівником "Групи компаній S7" - головного конкурента "Аерофлоту".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: