Мей розповіла Зеленському про потребу співпраці для стримування Росії

Середа, 24 квітня 2019, 07:44

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей в телефонній розмові з новообраним президентом України Володимиром Зеленським вказала на необхідність працювати разом для стримування російської агресії.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на прес-службу прем'єрки.

Мей привітала Зеленського з перемогою на виборах і запросила його відвідати Велику Британію "при першій нагоді". "Прем'єр-міністр наголосила на важливості спільної роботи наших двох країн разом з міжнародною спільнотою для стримування російської агресії", - йдеться в заяві.

Волкер підтримав прямі переговори Зеленського та Путіна

Також Мей запевнила Зеленського у намірі зміцнювати двосторонні відносини між Лондоном і Києвом, співрозмовники домовилися залишатися в тісному контакті.

"Вона запевнила обраного президента Зеленського, що Велика Британія буде підтримувати його під час роботи на посаді глави держави, а також демократичне майбутнє України. Крім того Велика Британія готова продовжувати і зміцнювати нашу і без того глибоку співпрацю в низці сфер", - розповіли у Мей.

23 квітня також президент Євроради Дональд Туск, канцлер Німеччини Ангела Меркель та генсек НАТО Єнс Столтенберг провели телефонні розмови з переможцем президентських виборів в Україні Володимиром Зеленським.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.