Правнук Муссоліні буде кандидатом італійських правих на виборах в Європарламент

П'ятниця, 5 квітня 2019, 18:46

Кайо Джуліо Чезаре Муссоліні, правнук фашистського диктатора Беніто Муссоліні, буде кандидатом від правої партії "Брати Італії" на травневих виборах до Європарламенту.

Як повідомляє "Європейська правда", про це пише британське видання The Times.

"Я ділюся своїми ідеями про відновлення суверенітету, захист нашої країни і сім'ї. Навіщо витрачати 100 євро на мігрантів, а не на горіхи для пенсіонерів?", - сказав Муссоліні.

 
Кайо Джуліо Чезаре Муссоліні

Він вперше братиме участь у виборчій кампанії. Муссоліні служив підводником Військово-морського флоту Італії і був представником по Близькому Сходу найбільшої оборонної компанії Італії.

"Брати Італії" на минулорічних парламентських виборах провели кампанію з партією "Ліга" Маттео Сальвини, перш ніж він сформував коаліційний уряд з "Рухом 5 зірок".

Беніто Муссоліні, як і раніше популярний серед багатьох італійців, які стверджують, що він модернізував країну, перш ніж перекреслити ці зусилля своїм союзом з Гітлером.

"Було багато хороших речей і помилок. Підтримка Тоні Блером війни в Іраку була злочином, але британці не нападають на нього кожен день за це", - сказав його правнук.

Муссоліні - не єдиний нащадок Іль Дуче в рядах "Братів Італії": внучка диктатора Рашель Муссоліні є римським радником. Її зведена сестра Алессандра Муссоліні є членом Європарламенту від партії Сильвіо Берлусконі "Вперед, Італія".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: