У Лондоні після заворушень у в'язниці для неповнолітніх постраждали 20 охоронців

Вівторок, 9 квітня 2019, 17:57

Двадцять тюремних офіцерів отримали поранення в результаті сутичок між персоналом і ув'язненими в тюрмі для неповнолітніх злочинців Фелтем в західному Лондоні.

Як повідомляє "Європейська правда", про це пише The Times.

Представник британської Пенітенціарної служби підтвердив, що 13 співробітників були доставлені в лікарню після двох інцидентів в установі в вихідні дні.

На сьогодні всі потерпілі співробітники були виписані з лікарні. Винних чекають судові слухання протягом наступних декількох днів і вони можуть бути притягнуті до відповідальності.

Фелтем - в'язниця для підлітків чоловічої статі, розташована поблизу однойменного міста в лондонському окрузі Хоунслоу в південно-західному Лондоні. Вона розрахована на 540 підлітків і юнаків. Правопорушників у віці від 15 до 18 років утримують окремо від молодих людей у ​​віці від 18 до 21 року.

У березні незалежна моніторингова комісія визнала, що контроль над суперництвом між бандами становить "величезну проблему" для персоналу в'язниці.

У 2017 році в'язницю Фелтем назвали небезпечною як для персоналу, так і для ув'язнених, незважаючи на введення нової системи, яка заохочувала хорошу поведінку всередині установи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: