Громадян України попередили про безпеку через протест в Кишиневі

П'ятниця, 14 червня 2019, 14:26

Посольство України у Молдові рекомендувало громадянам України дотримуватись заходів безпеки та уникати місць масового скупчення людей у Кишиневі.

Про це повідомляє "Європейська правда".

Посольство оприлюднило рекомендації у зв’язку з тривалими у Молдові "громадськими акціями політичного характеру" та запланованою на неділю акцією протесту.

Додон розповів послу США про мирну передачу влади у Молдові

 "Рекомендуємо громадянам України обмежити пересування центральними вулицями міста Кишинів, уникати місць масового скупчення людей, не брати участі у зібраннях, демонстраціях, завжди мати при собі документи, які посвідчують особу, неухильно дотримуватися заходів безпеки та правил перебування іноземців у країні, а також стежити за новинами у місцевих та міжнародних ЗМІ". – йдеться у повідомленні посольства на сторінці у Facebook.

16 червня об 11:00 у Кишиневі перед парламентом стартує марш на підтримку коаліції соціалістів та блоку ACUM, а також уряду на чолі з Майєю Санду.

Криза в Молдові: Санду слідом за Додоном закликала людей вийти на протест

Нагадаємо, від суботи у Молдові фактично склалося двовладдя з двома урядами і парламентською більшістю, легітимність якої не визнає попередня влада на чолі з олігархом Владом Плахотнюком. Новий уряд на чолі із Санду визнали ключові держави ЄС, а також Росія.

Детальніше у статті "Чому президент Зеленський має подзвонити новому прем'єру Молдови".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: