Австрія закриває другорядні дороги німецьким мандрівникам

П'ятниця, 21 червня 2019, 20:37

Австрійська провінція Тіроль оголосила, що обмежить доступ до другорядних доріг для транспортних засобів, які намагаються об'їхати швидкісні шосе.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на DW.

Цей крок викликав гнів чиновників німецької федеральної землі Баварія, яка межує із західною австрійської провінцією, так як заборона торкнеться німецьких туристів на півдні Німеччини.

З огляду на розташування Тіролю, між Німеччиною і Італією, мандрівники, що прямують в ці країни і з цих країн, повинні проїхати через них. Багато хто використовує другорядні дороги, щоб об'їхати пробки на шосе або уникнути плати за проїзд.

Заборона Тіролю закриє основні виїзди з шосе в місті Інсбрук і його околицях, де мандрівники зазвичай отримують доступ до альтернативних маршрутів.

Заборона буде застосовуватися до всього рухомого транспорту, включаючи автомобілі, вантажівки або мотоцикли, і буде впливати тільки на тих, хто відправляється у дальні поїздки по провінції.

Заборона буде застосовуватися по вихідним, з 7 ранку суботи до 7 вечора неділі, починаючи з цих вихідних і закінчуючи серединою вересня.

Влада сподівається, що це допоможе полегшити транспортне навантаження на міста і невеликі громади уздовж шосе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.