В АП розкрили очікування Зеленського від зустрічі з лідерами ЄС і НАТО

Понеділок, 3 червня 2019, 16:34

Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту до інституцій Європейського Союзу та НАТО у Брюсселі 4-5 червня вкотре запевнить партнерів у незмінності євроатлантичного курсу України.

Про це на брифінгу заявила речниця президента України Юлія Мендель, передає "Європейська правда".

"Завтра відбудеться перший закордонний візит президента Володимира Зеленського. Звичайно, це закордонний візит до Брюсселя для того, щоб ще раз задекларувати незмінну позицію - курс України на європейську та євроатлантичну інтеграцію", - сказала вона.

У Зеленського заплановані зустрічі з президентом Європейської ради Дональдом Туском, президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером, генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, а також іншими високопосадовцями європейських та євроатлантичних структур.

В АП підтвердили, що Трамп запросив Зеленського відвідати Вашингтон

За словами Мендель, Зеленський має намір підтвердити, що "ми продовжуємо докорінні реформи, зокрема абсоютно безкомпромісну боротьбу з корупцією".

Натомість Зеленський "хоче почути ще раз, що Європейський Союз підтримує Україну у подальшій боротьбі проти російської агресії, а також хоче почути, що ми можемо очікувати на фінансову, технічну допомогу у впровадженні важких реформ", додала Мендель.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.