Клімкін спрогнозував, чи вдасться Зеленському встановити контакт із Трампом

Вівторок, 30 липня 2019, 10:10

Глава МЗС України Павло Клімкін поділився прогнозом щодо майбутньої двосторонньої зустрічі президентів України та США.

Як повідомляє "Європейська правда", про це він розповів у інтерв’ю агентству "Укрінформ".

Клімкін вважає, що Зеленський та Трамп зможуть встановити нормальний контакт, сказав він, відповідаючи на запитання, чи допоможе зближенню президентів той факт, що обоє працювали на телебаченні.

Зеленський і Трамп обговорили майбутню зустріч у США

"Я не можу цього сказати. Якийсь час шоу The Apprentice, яке вів Трамп, було одним із найпопулярніших. Я цікавився думкою про це шоу багатьох своїх американських друзів і знайомих — комусь воно дуже подобалося, комусь ні. Це суто індивідуальна справа.

Я вважаю, що все залежить від особистісного контакту. Я вірю в те, що у них встановиться нормальний особистий контакт — вважайте це таким інтуїтивним твердженням", - зазначив міністр, який зараз перебуває у "політичній відпустці".

Клімкін додав, що у колишнього президента Порошенка "був нормальний контакт із Трампом". 

Візит президента України Володимира Зеленського до США має відбутися до його візиту у Варшаву, запланованого на 1 вересня, повідомляв заступник глави Офісу президента Вадим Пристайко.  

Під час останньої телефонної розмови Зеленський і Трамп домовилися предметно обговорити "практичні питання українсько-американської взаємодії" під час візиту президента України до США.

Наразі дату візиту офіційно не оголошено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: