У МЗС роз’яснили, хто керує міністерством, поки Зеркаль у відрядженні

П'ятниця, 5 липня 2019, 11:23

На час перебування міністра закордонних справ України Павла Клімкіна в "політичній відпустці"  керівництво МЗС буде покладено на його заступницю Олену Зеркаль, але на час її закордонного відрядження обов'язки міністра виконує інший заступник - Єгор Божок.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на агентство "Інтерфакс-Україна".

Клімкін: після приходу Зеленського у нас немає зовнішньої політики

"Планується, що на час перебування міністра Клімкіна у відпустці керівництво МЗС буде покладено на заступника міністра з питань європейської інтеграції Зеркаль. Під час закордонного відрядження Зеркаль з 3 по 5 липня керівництво МЗС буде здійснювати заступник міністра Божок", - повідомили агентству в пресслужбі в п'ятницю.

3 липня Клімкін пішов у "політичну відпустку" після конфлікту з президентом. Раніше міністр повідомляв, що тимчасово виконуватиме обов'язки міністра його заступниця Олена Зеркаль, проте на сайті МЗС напередодні з’явились повідомлення, у яких тимчасовим виконувачем обов’язків міністра зазначався Єгор Божок.

Комітет Верховної ради у закордонних справах планує 9 липня розглянути питання про звільнення Клімкіна і призначення міністром Вадима Пристайка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.