Ясько очолить міжнародний комітет ВР і залишиться главою делегації в ПАРЄ

Вівторок, 3 грудня 2019, 16:39

Народний депутат від "Слуги народу" Єлизавета Ясько, яку напередодні фракція обрала наступницею Богдана Яременка на посту глави комітету ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, поки що залишатиметься главою постійної делегації парламенту у ПАРЄ.

Про це журналістам у вівторок сказав голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на УНІАН.

Відставку Яременка через секс-скандал затвердили, вже є кандидатури наступників

Відповідаючи на запитання, хто у зв’язку з обранням Ясько на посаду глави комітету очолюватиме делегацію в ПАРЄ, Арахамія сказав: "Поки що буде вона".

"Якщо виявиться, що це занадто багато роботи, то ми разом з Лізою поспілкуємося і визначимо когось нового, якщо в цьому буде потреба", - додав Арахамія.

Він не виключив, що парламент під час пленарного тижня 3-6 грудня розгляне питання про звільнення Яременка з посади голови комітету.

Яременко йде з посади голови міжнародного комітету ВР через секс-скандал

На засіданні 2 грудня фракція "Слуга народу" вирішила, що Комітет ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва замість Яременка очолить Єлизавета Ясько.

30 жовтня журналісти сфотографували у Верховній Раді, як Яременко під час роботи в сесійній залі домовляється в мережі знайомств про зустріч за гроші.

Спершу Яременко заявив нібито про провокацію для журналістів, проте згодом попросив вибачення у всіх, кому створив проблеми своїм вчинком, інаписав заяву про відставку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: