Коронавірус: МАУ призупиняє виконання рейсів до Венеції до 12 квітня

Середа, 11 березня 2020, 10:30

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" вирішила призупинити виконання рейсів до Венеції до 12 квітня.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на пресслужбу МАУ.

"В авіакомпанії прийнято рішення призупинити виконання рейсів Київ – Венеція у період з 12 березня по 12 квітня. Пасажири зможуть покинути територію Італії на регулярних рейсах МАУ з Риму та Мілану, які виконуватимуться з метою повернути українців на батьківщину – переважно на вивезення" - йдеться у повідомленні авіакомпанії.

Мандрівникам, яким буде необхідно переїхати з Венеції до Риму або іншого міста для вильоту в Україну, при цьому необхідно завантажити та заповнити спеціальну декларацію.

Крім того, МАУ відкоригувала розклад польотів з міст України до Тель-Авіва. Зокрема, на період 12 березня – 8 квітня скасовані рейси Одеса – Тель-Авів (окрім 18 і 25 березня) і Дніпро – Тель-Авів, а також рейси Харків – Тель-Авів з 15 березня по 8 квітня. Рейси Київ – Тель-Авів виконуватимуться двічі на день. Пасажирам рейсів Дніпро – Тель-Авів буде запропонований альтернативний варіант перельоту через Київ на найближчий рейс.

Польща почала санітарний контроль на кордоні з Україною

Також до 22 травня буде тимчасово зупинене виконання прямих рейсів Київ – Ізмір. Пасажирам рейсів до/з Ізміра будуть запропоновані варіанти подорожі з пересадкою в Стамбулі. У зв'язку з пониженим попитом до 1 квітня прямі рейси між Одесою і Стамбулом виконуватися не будуть.

Авіакомпанія МАУ обіцяє зв'язатися з кожним пасажиром скасованих рейсів, який залишив свої прямі контактні дані під час бронювання квитків.

Як повідомлялося, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" скасувала низку авіарейсів до 16 країн світу через коронавірус.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.