В Австрії зафіксували спалах коронавірусу на популярному курорті

Вівторок, 28 липня 2020, 14:13

На популярних австрійських курортах навколо озера Вольфганзеє зафіксовано спалах коронавірусу, кількість інфікованих за два дні зросла до 62 осіб.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на DW.

Органи охорони здоров'я у Верхній Австрії в понеділок повідомили про 53 інфікованих, у вівторок підтверджено ще 9 випадків.

Вірусний кластер простежується в готелях і барах, а також в одному магазині в місті Санкт-Вольфганг. Він також  пов'язаний з пансіоном і місцем для купання і одним з гостьових будинків в місті Штробль.

Вважається, що в центрі спалаху знаходиться група 16-17-річних стажерів в сфері готельного бізнесу, які працювали в цьому районі.

Після спалаху в Санкт-Вольфганг влада провела масове тестування на COVID-19, перевіривши 1183 осіб, включаючи гостей, персонал готелю і місцевих жителів. Влада все ще очікує 38 результатів тестів.

Нагадаємо, 21 липня в Австрії знову посилили низку коронавірусних обмежень, в тому числі ввели обов'язкове носіння масок в супермаркетах, поштових відділеннях та відділеннях банків.

Як відомо, Австрія внесла Україну в "червоний список" із забороною на в'їзд, проте транзит через країну все ще можливий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.