Депутат "Слуги народу" просить білорусів пробачити Лукашенку скоєні ним злочини

Понеділок, 17 серпня 2020, 12:47

Депутат владної партії "Слуга народу" Євгеній Шевченко закликав білорусів пробачити Александру Лукашенку його "гріхи та злочини".

Як повідомляє "Європейська правда", такий заклик український парламентар розмістив на своїй Facebook-сторінці у понеділок 17 серпня.

"Рідні мої брати білоруси! Якщо ви не пробачите батьку його гріхи і злочини, ви потім ніколи не зможете пробачити собі цього, і не зможете повернути все назад", - написав Шевченко.

Лукашенко заявив, що повторних виборів у Білорусі не буде

Він додав, що "мир в суспільстві і державі тримається на прощення і любові".

Варто додати, що у фракції "Слуга народу" є й відмінна позиція щодо подій у Білорусі. Депутат Богдан Яременко оприлюднив заяву групи 14 парламентарів з фракції, у якій вони називають вибори президента в Білорусі сфальшованими та застерігають Александра Лукашенка від жорстокого придушення протестів і звернення за допомогою до Росії.

Нагадаємо, у неділю, 16 серпня, Александр Лукашенко заявив, що НАТО нарощує військову потужність і "лязкає гусеницями" біля кордону з Білоруссю.

В суботу Лукашенко заявив, що отримав від президента Росії Владіміра Путіна обіцянку про всебічну допомогу у разі такого запиту від Білорусі.

Читайте також: Ціна мовчання: чому Україна зобов'язана оголосити про невизнання виборів у Білорусі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: