Байден: Путін вже притиснутий до стіни, тому він обирає жорстку тактику

Вівторок, 22 березня 2022, 01:35

Президент РФ вже притиснутий до стіни, оскільки "він не передбачав масштабу чи сили нашої єдності".

Як повідомляє "Європейська правда" із посиланням на CNN, таку заяву президент США Джо Байден зробив під час зустрічі з бізнесом.

"Чим більше спина Путіна притискається до стіни, тим більш жорстку тактику він може застосувати", - попереджує Байден. В якості прикладу він підтвердив,  що Росія вже використовує в Україні гіперзвукові ракети.

На зустрічі з бізнесом Байден нагадав про те, що  США вже направили Україні та союзникам по НАТО $2 млрд. Зокрема, Україна отримала військове обладнання, яке  "створює хаос для російських військових,їхніх танків, гелікоптерів та літаків".

Також Байден припускає, що Путін вдасться до "операцій під фальшивим прапором", включаючи можливу хімічну атаку.

"Коли він починає говорити про щось, що на його думку збираються зробити НАТО, Україна чи Сполучені Штати, це лише означає саме це він сам готується зробити. І це не жарт", - резюмує Джо Байден.

Нагадаємо, цього тижня президент Байден зустрінеться в Брюсселі з союзниками по НАТО, лідерами G7 та лідерами Європейського Союзу, щоб обговорити міжнародні зусилля з підтримки України після вторгнення Росії, повідомили в Білому домі.

А після цього  25 березня він відвідає Польщу, щоб обговорити міжнародну відповідь на вторгнення Росії в Україну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: