Міноборони Британії вважає, що війна Путіна йде не за планом

Четвер, 3 березня 2022, 21:17

Президент РФ Владімір Путін заявив, що його "спеціальна військова операція" в Україні, яка насправді є війною, "іде за планом", однак міністр оборони Великої Британії Бен Уоллес має іншу думку. 

Про це міністр сказав в інтерв’ю BBC, повідомляє "Європейська правда".

За словами Воллеса, Росія відстає від графіка.

Міноборони Британії: ми вже надирали зад Росії в Кримській війні і можемо знову

"Незважаючи на жахливі щоденні руйнування та обстріли житлових районів і низки цих міст, українці виходять у денний час, оцінюють свої сили, у деяких випадках відводять їх та продовжують боротися", - заявив Воллес.

"У Росії накопичується значна кількість не лише загиблих, а й дезертирств і тих, хто здався в полон, знищено значну кількість бронетехніки та техніки", - додав він.

Він також зазначив, що російські війська не змогли взяти Київ, а також  звернув увагу на погане логістичне планування щодо транспортних засобів та продовольства для військ.

Президент країни-агресора Володимир Путін 3 березня на тлі колосальних втрат та невдач російської армії в Україні заявив, що ситуація розвивається саме так, як треба.

Станом на ранок 3 березня втрати Росії у війні з Україною зросли до 9 тисяч в особовому складі, знищено 217 танків, 900 бойових броньованих машин, 30 літаків та багато іншої техніки. Підрахунки приблизні та цифри постійно збільшуються.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: