Дебати претендентів на посаду Джонсона перервали: ведуча знепритомніла в студії

відео
Вівторок, 26 липня 2022, 21:49

Черговий раунд дебатів між претендентами на посаду лідера Консервативної партії – Ліз Трасс і Ріші Сунаком – у вівторок перервали, оскільки ведуча Кейт Маккен раптово знепритомніла в прямому етері.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Sky News.

Інцидент стався під час запитань з боку аудиторії. Тоді як Ліз Трасс відповідала на питання, чи стане їй духу зустрітися з президентом РФ Владіміром Путіним, за кадром пролунав звук падіння чогось великого.

Після цього глава Форин-офісу скинула руки зі словами "О Боже", а трансляція дебатів була припинена. Через деякий час телеканал відновив мовлення, але вже в іншій студії, де ведучий оголосив, що дебати завершені достроково.

"Усе добре, тож це гарна новина. Ріші Сунак і Ліз Трасс усе ще в студії, говорять із глядачами й відповідають на їхні запитання", – сказали в студії й додали, що ведуча дебатів Кейт Маккен знепритомніла, й лікарі порадили не продовжувати етер.

Цього разу дебати організовував телеканал Talk TV і таблоїд The Sun. Разом із ведучою Talk TV їх мав вести редактор політичного відділу The Sun Гаррі Коль, але напередодні він здав позитивний тест на коронавірус.

Нагадаємо, під час попередніх дебатів, які організовував мовник BBC, претенденти на посаду прем’єр-міністра Британії Ріші Сунак і Ліз Трасс посперечалися через свої бачення майбутнього британської економіки і не втрималися від взаємних нападок.

Детальніше про те, хто може стати наступником Джонсона і чи вплине зміна прем'єра на підтримку України, читайте в статті: Після Джонсона: хто стане новим прем'єром Великої Британії.

Дивіться також відео ЄвроПравди: Відставка Бориса Джонсона: наслідки для України. Хто його замінить? Що це змінить?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.