Гендиректорка Офісу з європейської та євроатлантичної інтеграції йде з посади

Понеділок, 19 вересня 2022, 17:42

Гендиректорка Офісу з європейської та євроатлантичної інтеграції Наталія Форсюк повідомила про завершення своєї роботи на цій посаді.

Як передає "Європейська правда", про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні мій останній день на посаді генерального директора Урядового офісу з європейської та євроатлантичної інтеграції секретаріату КМУ", - написала вона.

"Сказати, що цей рік був дуже складним - це нічого не сказати! Але ми стали країною-кандидатом!!! Це сталося завдяки незламній волі кожного громадянина, друга, колеги, солдата та незнайомого волонтера. Це сталося завдяки титанічним зусиллям президента України, прем'єр-міністра України, віцепрем'єрки з питань європейської інтеграції, всіх членів уряду, дипломатів та депутатів Верховної ради. Це сталося завдяки самовідданій праці сотень державних службовців та представників громадських організацій, які у підвалах та бомбосховищах під час бомбардувань виконували технічну роботу щодо нашої заявки так, що не лишили Європейській комісії та країнам-членам Європейського Союзу іншого вибору, ніж сказати нам велике ТАК!" - заявила Форсюк.

Варто зазначити, що очільниця Урядового офісу, не уточнюючи причини звільнення, написала пост у винятково позитивній тональності стосовно колег з урядових структур та завершила його словами "до зустрічі".

Нагадаємо, секретаріат Кабінету міністрів України призначив Наталію Форсюк генеральною директоркою Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції рік тому. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.