Польща долучиться до створення хабу для ремонту української військової техніки

П'ятниця, 9 вересня 2022, 17:46

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький під час візиту до Києва у п’ятницю обговорив із президентами України та Латвії Володимиром Зеленським і Егілсом Левітсом створення хабу для ремонту української військової техніки.

Як повідомляє "Європейська правда" з посиланням на УНІАН, про це Моравецький заявив під час спільного брифінгу із президентами Латвії та України.

"Ми також розмовляли сьогодні про створення спеціального хабу для ремонту військової техніки, навчання із німецькими, нідерландськими та українськими партнерами. Будемо організовувати такий хаб, де польські фахівці будуть також ремонтувати військову техніку, на цьому заробляти, щоб для усіх ця співпраця була доцільною", – зазначив прем'єр Польщі.

Як повідомлялося, прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький у п’ятницю здійснює візит до Києва. Як оголосив речник польського уряду, Моравецький візьму участь у низці зустрічей, де обговорюватимуться важливі речі, пов’язані з геополітичною ситуацією та енергетичним ринком, а також енергетичною та військовою безпекою.

Раніше в Міноборони Польщі заявили, що існує поважний ризик війни з Росією у період 3-10 років, тому необхідно максимально підготувати польське військо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: