Кулеба обговорив з главою МЗС Іспанії наступний пакет військової допомоги Україні

Середа, 12 жовтня 2022, 19:09

Міністри закордонних справ України та Іспанії Дмитро Кулеба й Хосе Мануель Альбарес у середу провели телефонну розмову, в якій обговорили останні ракетні удари Росії по українських цивільних об’єктах.

Як повідомляє "Європейська правда", про це Кулеба й Альбарес написали у Twitter.

"Поговорив із міністром закордонних справ Іспанії, який засудив ракетний терор Росії та висловив співчуття його жертвам. Він підтвердив, що Іспанія зміцнить політичну, економічну та військову підтримку. Ми обговорили наступний пакет військової допомоги Іспанії для України", – зазначив глава українського МЗС.

Глава Міноборони Іспанії відвідала українських військових, які проходять підготовку в країні

Своєю чергою очільник зовнішньополітичного відомства Іспанії наголосив, що відповідальних за невибіркові напади на цивільних потрібно встановити й притягти до відповідальності.

"Іспанія продовжить підтримувати український уряд і народ у захисті їхнього суверенітету й територіальної цілісності", – додав Альбарес.

Як відомо, Іспанія відправила Україні військової та гуманітарної допомоги 31 літаком, майже 80 ваговозами й двома кораблями. Минулого четверга було відправлено чергову партію позашляховиків, карет швидкої допомоги та медикаментів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: