Маск оголосив серед користувачів Twitter голосування за повернення Трампа

Субота, 19 листопада 2022, 10:57

Американський бізнесмен Ілон Маск, який нещодавно став власником Twitter, оголосив голосування серед користувачів соцмережі про повернення заблокованого експрезидента США Дональда Трампа.

Про це повідомляє "Європейська правда".

"Vox Populi, Vox Dei", - написав Маск у Твіттері, латинська фраза, яка приблизно означає, що "голос народу - це голос Бога".

Опитування, розпочате пізно ввечері в п'ятницю, відкрите протягом 24 годин. Наразі 53% користувачів підтримують розблокування Трампа.

Ілон Маск, новий власник Twitter, заявив у травні, що скасує блокування акаунту Трампа після минулорічної атаки на Капітолій США.

Раніше Маск заявляв, що рішення про повернення акаунту Трампа ще не прийнято, але Twitter відновив деякі спірні акаунти, які були заблоковані, в тому числі сатиричного сайту Babylon Bee і коміка Кеті Гріффін.

Рішення Маска звернутися до користувачів Twitter за рекомендаціями щодо того, хто повинен бути на платформі, є частиною величезної реструктуризації компанії, включаючи масові звільнення.

Дональд Трамп у вівторок офіційно розпочав боротьбу за повернення президентського крісла у 2024 році, прагнучи випередити потенційних суперників-республіканців.

Раніше Маск запевнив єврокомісара з питань внутрішнього ринку Тьєррі Бретона, що соцмережа Twitter  буде дотримуватися законодавства ЄС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.