Зеленський - послам: задля перемоги маємо спати менше, ніж ворог, і думати більше

П'ятниця, 23 грудня 2022, 15:04

Президент Володимир Зеленський закликав українських послів у країнах світу "робити все можливе і неможливе", щоб прискорити перемогу України.

Про це він сказав у своєму зверненні 23 грудня у рамках наради послів, повідомляє "Європейська правда".

Президент наголосив, що у режимі війни у нього та дипломатів "немає права на вихідні, немає права на відпочинок і відпустку, немає права на восьмигодинний робочий день".

У Зеленського розповіли іноземним послам, як бачать Фонд відновлення України

"Усі ті права, які гарантує наша Конституція, для нас з вами зараз особисто – як для представників нашої держави – на паузі. Бо якщо ми будемо відпочивати чи легковажити, якщо ми будемо розслаблені, у нас не буде Конституції та держави. 

Ми з вами маємо спати менше, ніж ворог, думати більше, ніж ворог, ризикувати ефективніше, ніж ворог, та спілкуватися зі світом якісніше, ніж взагалі будь-хто інший в цьому світі", - сказав глава держави.

Він підкреслив, що такий настрій має визначати роботу послів.

"Треба робити все можливе і неможливе, формально і неформально, особисто і спрямовуючи сили сформованих нами команд – для того, щоб зміцнити захист нашої держави, гарантувати безпеку наших людей і прискорити перемогу України. Власне, це і є критерії, за якими я оцінюю і буду оцінювати ефективність вашої роботи", - підкреслив президент України.

Про те, які вимоги до послів Зеленський висував на минулорічній нараді, читайте у статті Не казати Зеленському "ні": що вимагає змінити президент у підходах до зовнішньої політики.

Повний текст виступу президента читайте на сайті "ЄП": Вісім задач для послів України: промова Зеленського про "дипломатію війни"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: