Влада Молдови підготувала карту укриттів на випадок надзвичайних ситуацій

фото
П'ятниця, 10 лютого 2023, 09:47

Генеральний інспекторат з надзвичайних ситуацій Молдови опублікував на своєму сайті інтерактивну карту укриттів для громадян. 

Про це йдеться у публікації Newsmaker, пише "Європейська правда".

Притулки поділено на дві категорії - публічного характеру, наприклад, підземні переходи, і притулки в житловому фонді - підвали.

 

"ДСНС розробила інтерактивну мапу, на якій зазначено місця з відкритим доступом, які можна в разі потреби використовувати як укриття. Це тимчасове рішення. Ця тема має бути пріоритетом для відповідальних установ", - прокоментувала глава МВС Анна Ревенко в ефірі телеканалу JurnalTV.

За словами Ревенко, Агентство технічного нагляду попросили провести інспекцію та встановити, які конструкції відповідають вимогам. 

"Також ми запропонували новий регламент, який чітко визначатиме завдання кожної дійової особи в цій галузі", - сказала Ревенко.

Нагадаємо, на саміті ЄС у Брюсселі президент Володимир Зеленський заявив, що українська розвідка перехопила плани Кремля щодо взяття під контроль Молдови, після чого український лідер негайно передав усю інформацію своїй колезі, президентці Маї Санду.

Служба інформації та безпеки Молдови підтвердила, що молдовська сторона отримувала від України дані про наміри Росії провести кампанію з дестабілізації ситуації в державі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: