Німеччина закликала своїх громадян не їхати в Росію найближчим часом

Вівторок, 21 лютого 2023, 07:41

Міністерство закордонних справ Німеччини радить своїм громадянам відмовитися від поїздок до Російської Федерації найближчого тижня.

Про це йдеться у повідомленні на сайті МЗС Німеччини, пише "Європейська правда".

"Поїздки до Російської Федерації не рекомендуються. Застерігаємо від поїздок до адміністративних областей, що межують з Україною (Бєлгородська, Курська, Брянська, Воронезька, Ростовська області, Краснодарський край). З 20 по 26 лютого 2023 року російський уряд планує низку заходів", – йдеться у повідомленні.

У МЗС також нагадали, що громадяни з подвійним громадянством повинні пам'ятати, що російська влада розглядає їх лише як громадян Росії. "Це стосується і можливого призову до російських збройних сил. Посольство не може надати їм консульський захист", – ідеться в повідомленні.

У МЗС також нагадують, що "використання німецьких кредитних карток, а отже, і зняття готівки в банкоматах, у Російській Федерації неможливе. Грошові перекази будь-якого виду з ЄС до Російської Федерації неможливі".

Нагадаємо, США закликали своїх громадян негайно залишити Росію через війну в Україні та ризик свавільного арешту або переслідування з боку російських правоохоронних органів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: