У Вільнюсі встановили біля російського танка сміттєвий бак для квітів, якими шанують окупантів

фото
Вівторок, 28 лютого 2023, 15:18

У вівторок вранці віцемер Вільнюса Валдас Бенкунскас і заступник глави адміністрації Адомас Бужинскас поставили на Кафедральній площі, поряд із танком з України, сміттєвий контейнер для свічок, гвоздик та інших символів, якими шанують окупантів.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє портал Delfi.

 

"Я віцемер, який відповідає за утилізацію відходів у місті (це одна зі сфер, які я курирую), я добре знаю, що таке сміття і куди його треба відправляти. Тому сьогодні вранці ми з Адомасом Бужинскасом поставили сміттєвий контейнер біля підбитого українцями російського танка, що стоїть на Кафедральній площі. Якщо хтось відчує ностальгію за часом при росіянах, знайте, місце для свічок, гвоздик та інших символів вшанування окупантів зараз тут", - заявив Бенкунскас.

Нагадаємо, що встановлений у центрі столиці Литви підбитий українцями російський танк викликає бурю емоцій. Люди, які підтримують війну, приносять квіти до танка. Трофейний танк стоятиме на автомобільній стоянці на Кафедральній площі Вільнюса до 16 березня.

Як повідомлялося, виставлений у Таллінні російський T-72, підбитий силами оборони України, пропонують тимчасово виставити ще у семи естонських містах, якщо погодиться місцева влада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: