У Франції п'яний водій врізався в патрульне авто: загинули троє поліцейських

Понеділок, 22 травня 2023, 20:17

У результаті зіткнення двох авто в місті Вільнев-д’Аск на півночі Франції загинули троє поліцейських і цивільний – у водія, що був за кермом однієї з них, у крові виявили сліди алкоголю й марихуани.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Le Figaro та BFMTV.

Аварія сталась у неділю ввечері, коли Alfa Romeo врізалась у патрульне поліцейське авто – воно везло 16-річну дівчину, яка перед тим викликала правоохоронців через напад на неї та попросила про допомогу.

У результаті зіткнення на місці загинули троє патрульних поліцейських в авто, а 16-річну дівчину зі складними травмами доправили в лікарню.

У Болгарії двоє поліцейських загинули, переслідуючи автобус з нелегалами

Що стосується іншого авто, то у його водія, який також загинув на місці, в крові виявили 2,08 проміле алкоголю, оголосила прокурорка округу Лілль, до якого входить Вільнев-д’Аск, Кароль Етьєн. Також, за її словами, водій перед поїздкою вживав марихуану.

"Попередні дані розслідування підтримують гіпотезу про лобове зіткнення між двома авто. З відео з камер спостереження та заяв очевидців випливає, що Ala Romeo їхав на зустрічній смузі", – сказала Етьєн на пресконференції в понеділок.

Джерела французьких ЗМІ кажуть, що водій автівки їхав із швидкістю принаймні 120 кілометрів на годину на момент аварії.

Двоє пасажирів цивільного авто вижили, в одного з них діагностували серйозні травми, що загрожують життю. При цьому, за свідченнями рятувальників, пасажири агресивно реагували на їхні намагання допомогти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: