Бундесвер розпродає 3,3 тонни туалетного паперу

Понеділок, 22 травня 2023, 22:25

Збройні сили Німеччини виставили на продаж 360 коробок із рулонами туалетного паперу загальною вагою 3300 кілограмів – причиною стала заміна диспенсерів у санвузлах.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на RTL.

Як пояснили в Бундесвері на запит видання, наприкінці 2020 року в санвузлах вирішили замінити диспенсери для туалетного паперу однієї компанії на універсальні гігієнічні диспенсери іншого постачальника.

"Однак туалетний папір першої компанії не можна використовувати в універсальному гігієнічному диспенсері", – зазначив представник Федерального управління інфраструктури, охорони навколишнього середовища та послуг Бундесверу у відповідь на запит RTL.

У Бундесвері додали, що залишки туалетного паперу намагались максимально використати для власних потреб, та їх усе одно виявилось забагато.

Німецький міністр: брехню Путіна щодо зерна можна використовувати як туалетний папір

Аукціон із продажу туалетного паперу триватиме до 31 травня, товар можна буде забрати в казармах міста Везель, що в землі Північний Рейн-Вестфалія. Перед відвідуванням покупці повинні обов'язково зареєструватися на аукціонній платформі.

"Бундесвер наполегливо рекомендує оглянути товар перед покупкою. Тільки так можна переконатися, що він не був пошкоджений", – пише RTL.

Також на аукціоні німецьких Збройних сил можна придбати тонер-картриджі, письмові столи та ноутбуки, додає видання.

Нагадємо, в грудні Бундесвер Німеччини виставив на продаж на онлайн-аукціоні 36,4 тисячі вовняних ковдр, вже не потрібних війську, що викликало обурення, адже німецька сторона навіть не запропонувала їх Україні.

Після критики Німеччина все ж вирішила відправити ковдри Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: