Росіяни на BMW протаранили шлагбаум на кордоні Польщі 

фото
Вівторок, 30 травня 2023, 11:46

Російська сім'я на автомобілі BMW протаранила шлагбаум на польсько-білоруському кордоні: жінці з трьома дітьми вдалося потрапити на територію Білорусі. 

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє польська радіостанція RMF FM.

Інцидент стався у вівторок вранці на прикордонному переході в Тересполі на кордоні Польщі та Білорусі. 

Після 7-ї ранку до прикордонників під'їхав автомобіль BMW на шведських номерах. У салоні перебували двоє дорослих: жінка і чоловік. Обоє виявилися громадянами Росії. Їх супроводжувала одна дитина з російським паспортом і двоє дітей зі шведськими паспортами.

Коли польський прикордонник зібрав паспорти для перевірки, BMW рвонув з місця у напрямку Білорусі. Автомобіль протаранив шлагбаум і проїхав через викладені шипи.

Автомобіль зупинився посеред прикордонного мосту. Жінці та її трьом дітям вдалося перетнути кордон і в'їхати в Білорусь. Чоловіка затримали.

 
Автомобіль протаранив шлагбауми та зупинився на прикордонному мосту
фото: rmf fm

Як з'ясував кореспондент радіостанції, двом дітям, яких перевозило російське подружжя, було заборонено виїжджати зі Швеції.

Нагадаємо напередодні Польща оголосила, що закриває кордон для російських і білоруських фур із 1 червня.

Цей крок МВС Польщі підготувало разом із санкціями проти 365 білоруських посадовців у відповідь на ув’язнення активісту польської меншини в Білорусі, співголови Спілки поляків Білорусі Анджея Почобута.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: