Путін і Лукашенко обговорили останні події в РФ

Субота, 24 червня 2023, 11:37

Президент Росії Владімір Путін та самопроголошений президент Білорусі Александр Лукашенко провели телефонну розмову щодо останніх подій в РФ. 

Про це повідомили у пресслужбі Лукашенка державному агентству БЕЛТА, пише "Європейська правда". 

Як випливає з повідомлення, дзвінок ініціював Кремль. 

"Президент Росії зателефонував сьогодні вранці президенту Білорусі, відбулася телефонна розмова. Владімір Путін поінформував білоруського колегу про ситуацію в Росії", – розповіли у Лукашенка. 

Кремль поки не публікував повідомлення про розмову. 

Як відомо, з вечора 23 червня у Росії розгортається фактично силове протистояння між керівником ПВК "Вагнер" і офіційною російською верхівкою. 

Пригожин стверджує, що взяв під контроль військові об'єкти Ростова-на-Дону, зокрема аеродром, збирається "на Москву", а також що його вояки збили вже три російських вертольоти.

У Москві запровадили режим контртерористичної операції, Владімір Путін у спеціальному зверненні заговорив про громадянську війну і заколот.

Тим часом білоруські журналісти звернули увагу, що літак, яким часто користується білоруська верхівка і родина Лукашенка, після опівночі 24 червня полетів з Мінська до турецького Бодрума, облітаючи південні області РФ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: