У Данії отримав вирок колишній водій урядових авто: використовував їх для побачень

П'ятниця, 7 липня 2023, 17:50

Колишній водій офісу прем’єра у Данії отримав чотири місяці ув’язнення за зловживання службовим становищем і недбалість.

Про це повідомляє TV2, пише "Європейська правда". 

У п’ятницю міський суд Копенгагена оголосив рішення у справі щодо порушення водієм внутрішніх правил та зловживання службовим становищем. 

Стало відомо, що водій кілька разів возив у міністерських автомобілях жінок, з якими мав побачення, хоча допускати когось у них заборонено без контролю безпеки. Деяким він нібито розкрив, що іноді возив у тому числі прем’єрку Метте Фредеріксен.

Одна з жінок – яка і видала водія поліції – отримала 30 днів умовного терміну, оскільки вона усвідомлювала, що ймовірно порушує закон, сідаючи у службову машину міністерства. Вона планує подавати апеляцію.

Нагадаємо, навесні цього року угорський депутат подав скаргу на прем'єра Орбана через те, що той на військовому літаку нібито звозив сім'ю в Італію.

Тим часом в Іспанії суд визнав неправомірним звільнення електрика, який випив понад три літри пива за один день, оскільки компанія не довела, що вживання алкоголю призвело до неналежного виконання посадових обов'язків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: