В аеропорту Гамбурга чоловік тримає в заручниках 4-річну дівчинку, триває операція поліції

фото
Неділя, 5 листопада 2023, 08:20

В аеропорту німецького міста Гамбург із вечора суботи триває операція зі звільнення 4-річної дівчинки, яку взяв у заручники озброєний чоловік – імовірно, її батько, який виїхав на автомобілі на злітну смугу.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Bild.

Інцидент почався після 20:00 за німецьким часом, коли біля терміналу 1 Гамбурзького аеропорту з’явилось авто без номерного знака. Його водій прорвався на машині до злітної смуги, зупинившись біля пасажирського літака Turkish Airlines.

 
Фото: Bild

Водієм виявився 35-річний чоловік із Нижньої Саксонії, із яким в авто перебуває 4-річна дівчинка. За попередніми даними, це його донька – незадовго до інциденту в аеропорту його дружина заявила поліції, що той забрав її дитину.

Реклама:

За даними Bild, чоловік хоче забрати доньку із собою до Туреччини на літаку, але дружина не дала на це дозволу, тому він і влаштував інцидент в аеропорту.

У нього при собі є вогнепальна зброя, з якої він міг кілька разів вистрілити. Крім того, чоловік кидав два коктейлі Молотова з автомобіля, нібито намагаючись підпалити літак, але безуспішно.

 
Фото: Bild

Аеропорт Гамбурга ввечері в суботу евакуював усіх 3200 пасажирів і працівників, а також оголосив про призупинення роботи щонайменше протягом неділі.

Станом на 06:00 переговори поліції з чоловіком тривали.

На початку року інцидент із захопленням заручників стався в німецькому місті Карлсруе: тоді озброєний чоловік утримував кількох людей в аптеці й вимагав викупу, поки його не затримали в результаті штурму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: