Зеленський вручив ордени дипломатам і віцепрем’єрці Стефанішиній

П'ятниця, 22 грудня 2023, 16:08

Президент Володимир Зеленський вручив державні нагороди українським дипломатам і віцепрем’єрці Ользі Стефанішиній за вагомий особистий внесок у розвиток міждержавного співробітництва, плідну дипломатичну діяльність та високий професіоналізм.

Про це йдеться в указі президента, оприлюдненому на сайті глави держави, повідомляє "Європейська правда".

Зеленський нагородив орденом "За заслуги" II ступеня заступника глави МЗС Миколу Точицького і представника України при ЄС Всеволода Ченцова. 

Орден "За заслуги" III ступеня отримали віцепремʼєр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина і генконсул України у Франкфурті-на-Майні Вадим Костюк. 

Реклама:

Заступницю директора департаменту Міністерства закордонних справ України Світлану Хачатурян президент нагородив орденом княгині Ольги III ступеня.

У своєму зверненні до працівників дипслужби у п'ятницю Зеленський назвав головним політичним результатом року початок переговорів про членство України у Євросоюзі.

Зеленський також окреслив зовнішньополітичні цілі держави на наступний рік і повідомив, що подав до Верховної Ради законопроєкт про зміни до закону "Про дипломатичну службу".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: