В італійській Тоскані під час весілля обвалилась підлога: понад 30 постраждалих

фото
Понеділок, 15 січня 2024, 18:53

У місті Пістоя, що в південному італійському регіоні Тоскана, під час святкування весілля 13 січня обвалилась підлога, в результаті чого постраждали близько 35 людей.

Про це пише "Європейська правда" з посиланням на Il Messaggero.

26-річні Паоло Муньяні та Валерія Ібарра вирішили відсвяткувати весілля в колишньому монастирі Джаккеріно в Пістої. Після основних урочистостей залишились близько 60 гостей, які танцювали в одній із кімнат монастиря на другому поверсі.

У цей момент там раптово обвалилася підлога, в результаті чого більшість присутніх впали. Унаслідок інциденту постраждали близько 35 людей. Деякі з них перебувають у важкому стані, але їхньому життю нічого не загрожує.

Реклама:
 

Серед постраждалих були й молодята, які провели першу ніч як чоловік і дружина у відділенні невідкладної допомоги в Пістої. Станом на ранок 15 січня у лікарнях залишались 28 гостей весілля.

Колишній монастир Джаккеріно був заснований на початку XV століття. У ньому тривалий час проживала спільнота монахів-францисканців, але з 2005 року його продали приватним власникам, які відреставрували його й використовують як місце для заходів і церемоній.

У зв’язку з обвалом підлоги провадження почала прокуратура Пістої за фактом навмисного нанесення тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, у 2021 році в Лондоні поліція розігнала підпільне весілля за участі близько 400 людей – у той час, як кілька днів тому Британія зареєструвала рекордні понад 1800 смертей від коронавірусу за добу, а навантаження на лікарні досягло нового максимуму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: