Трамп розкрив короткий список кандидатів у його віцепрезиденти

Середа, 21 лютого 2024, 19:22

Колишній президент Дональд Трамп, що прагне обратись на новий термін у Білому домі, підтвердив імена зі свого короткого списку кандидатів у віцепрезиденти. 

Про це Трамп говорив у ефірі Fox News під час заходу в Грінвіллі, штат Північна Кароліна, пише "Європейська правда".

У списку опинилися три колишніх суперники Трампа на республіканських праймеріз – губернатор Флориди Рон Десантіс, сенатор Тім Скотт і підприємець Вівек Рамасвамі. 

Також серед потенційних кандидатів – губернаторка Південної Дакоти Крісті Ноем, член Палати представників Байрон Дональдс і колишня членкиня Палати представників Тулсі Габбард, яка 2022 року покинула Демократичну партію.

Реклама:

Трамп зазначив, що "усі ці люди хороші, вони всі солідні", хоча не став називати імені найбільш вірогідного кандидата.

Трамп сказав, що йому потрібен кандидат, який зможе допомогти йому з "погляду виборця", і що йому потрібна людина, яка має "здоровий глузд" з таких питань, як кордон, електромобілі та високі процентні ставки.

Нагадаємо, Дональд Трамп після перемоги на республіканських праймериз у Айові пообіцяв "дуже швидко" вирішити ситуацію з війною в Україні.

Президент Володимир Зеленський висловив готовність поїхати з Трампом на фронт в Україні, аби він побачив реальність війни, яку хоче зупинити "за 24 години".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: