ЗМІ: В Італії у ДТП загинула громадянка України, 21-річна модель

фото
Новини — Четвер, 4 квітня 2024, 17:17 —

Італійські ЗМІ пишуть, що 21-річна українка з Одеси загинула у гучній ДТП в провінції П’ємонт, що сталася цієї неділі.

Про це повідомляє, зокрема, La Repubblica, пише "Європейська правда".

Аварія сталася вдень на трасі в північному регіоні Італії П’ємонт, між містами Івреа і Сантіа. Водій автомобіля Ferrari Gtc4, що рухався на велетенській швидкості, близько 200 км/год, не впорався з керуванням, авто врізалося в огорожу, після чого розірвалося на шматки і загорілося.

 
La Repubblica

З’ясувалося, що за кермом був 40-річний косовський діджей Хісні Кестай, відомий під псевдонімом Dj Style Q. Останнім часом він проживав у Швейцарії в місті Вільнев, а його двоє дітей і дружина – у Косові. 

Реклама:
 
La Repubblica

Експертиза ДНК другої загиблої людини ще триває, проте, за даними ЗМІ, у поліції впевнені, що це 21-річна українка Анна Краєвська родом з Одеси, яка останнім часом також жила у Швейцарії. 

Друзі у Швейцарії повідомили поліції про її зникнення після того, як дівчина перестала виходити на зв’язок, а швейцарські правоохоронці звернулися із запитом до італійських. 

Нагадаємо, наприкінці березня в аварії автобуса у Німеччині постраждали дві українки, а у Польщі 18-річний громадянин України загинув у ДТП, втікаючи від поліції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: