Популярные цветы в 2017 году

Понедельник, 29 мая 2017, 09:10 — PROMOTED

У даній статті ми розповімо вам про те, які квіти й букети будуть популярними в цьому році. Ми розповімо чоловікам, чим здивувати своїх коханих жінок, і як зробити це зі смаком. Відомі модельєри і флористи в 2017 одноголосно визнали рожевий найактуальнішим кольором цього року. Зараз ця тенденція спостерігається як в світі моди, так і в квіткових рішеннях. На нашому сайті ви зможете обрати цікавий варіанти, який зможете тримати в руках уже за кілька годин. Доставка квітів від u-f-l.net — зручно, швидко та якісно! Як же обрати модний букет, і як визначити його головні складові?

Модний букет — який він?

У 2017 році в моді все незвичайне і екстравагантне. Тому, якщо ви бажаєте здивувати свою кохану дівчину, дружину, маму, сестру або колегу, робіть акцент на неординарності букета. Квіткові композиції особливо актуальні в цьому році. Ніжно-рожеві й кремові відтінки, в поєднанні з різними декоративними елементами, подарують море емоцій навіть в найбільш похмурий день. Півонії або піоноподібні троянди — головні елементи букета в 2017 році. Вони неймовірно розкішно виглядають як в плетеному кошику ручної роботи, так і в яскравій коробці. Не варто забувати і про гру контрастів. Поєднувати різні фактури — це чудова ідея! Висококваліфіковані флористи знають, як зробити неймовірно розкішний і трендовий букет, який вразить будь-яку з представниць прекрасної статі.

Великі соняшники — основа яскравої композиції в 2017 році. Так-так, саме вони! Ідеальним доповненням стануть польові квіти пастельних тонів, спільно з легкими штрихами зелені. Таку композицію оцінить кожна дівчина, і в святковий, і в будній. Стилістика модних букетів в цьому році — це легка недбалість. Сміливо експериментуйте, комбінуючи різні сорти квітів і їх форми! Що стосується весільної тематики в 2017 році, то на заміну величезних букетів приходить мінімалізм. Букет з однієї квітки — головний тренд. Його можна прикрасити зеленню, мереживом, атласними стрічками і перлами. Але не варто забувати про те, що букет нареченої повинен поєднуватися з її образом, а модні тенденції — це рекомендації, які можуть вам у цьому допомогти.

Квіти в коробках з солодощами — не тільки найкращий спосіб проявити увагу і любов, а й також один з головних трендів 2017 року. Коробку можна наповнити мініатюрними квітами, солодкими макарунами, капкейками, і вкласти листівку ручної роботи з теплими словами. Ми гарантуємо, що такий подарунок залишить спогади на все життя.

 

Букет із фруктів — справжній шедевр, яким можна не тільки помилуватися, а й поласувати. У 2017 році такі "смачні" композиції на піку своєї популярності. Отримати такий подарунок мріє кожна дівчина. Здивуйте своїх рідних оригінальним букетом. У його складі можуть бути не тільки фрукти, але і ягоди.

За прогнозами астрологів 2017 обіцяє бути чарівним. Насправді, зробити його таким цілком в наших силах. Квіти — це чудова нагода прикрасити життя кожної дівчини яскравими фарбами, тому, пам'ятайте про це неймовірне диво природи! Ми ознайомилися з основними модними квітковими тенденціями 2017 року. Ми віримо, ці знання допоможуть вам створити справжній букет мрії. Тіште дорогих вам людей та насолоджуйтесь щирими емоціями і словами вдячності!

PROMOTED

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.