27 червня 2021

Новини
17:49
Партію Пашиняна оголосили переможцем виборів у Вірменії, у неї 71 мандат
За результатами позачергових парламентських виборів 20 червня у Вірменії перемогла очолювана Ніколом Пашіняном партія "Громадянський договір", яка набрала 53,91% голосів.
16:54
У Британії розслідують, як скандальні фото з міністром потрапили у ЗМІ
Британський уряд розслідує, як кадри, на яких колишній міністр охорони здоров’я Метт Хенкок цілує свою помічницю, потрапили в ЗМІ.
15:48
фотоБіля турецького курортного міста Мармарис поблизу готелів спалахнули лісові пожежі
Пожежники середземноморської турецької провінції Мугла борються з лісовими пожежами, що спалахнули 27 червня в Мармарисі, відомому курортному містечку.
15:10
У Лондоні пройшов багатотисячний протест коронаскептиків, є затримані
Британська поліція заарештувала трьох людей, троє офіцерів були поранені під час протестів проти локдауну у центрі Лондона, в яких взяли участь тисячі людей.
14:37
У Стамбулі поліція сльозогінним газом розігнала гей-прайд
Турецька поліція застосувала сльозогінний газ, щоб розігнати натовп, який зібрався на гей-прайд в центрі Стамбула в суботу.
13:49
Земан вважає, що лідери ЄС мали б зустрітися з Путіним
Президент Чехії Мілош Земан вважає, що європейські лідери не мають боятися зустрічі з президентом РФ Владіміром Путіним.
13:18
В Албанії під час сварки через лежаки власники готелів влаштували перестрілку, є вбиті і поранені
В ніч на 27 червня у приморському селищі Велипоя в Албанії, в містечку Пулаї Плаж сталася перестрілка, в результаті якої четверо людей загинули, двоє отримали поранення.
12:44
фотоНа автобусній зупинці у Британії знайшли секретні папери про прохід есмінця біля Криму
На автобусній зупинці у британському графстві Кент знайшли секретні документи міністерства оборони, що містять подробиці про есмінець HMS Defender та британських військових.
12:08
Зеленський поставив кандидатам у канцлери Німеччини низку запитань
Президент Володимир Зеленський поставив низку запитань кандидатам у канцлери Німеччини, зокрема питання щодо членства України в ЄС і "Північного потоку-2".
11:35
Спікер Бундестагу застеріг від іноземного втручання у німецькі вибори
Спікер німецького парламенту Вольфганг Шойбле заявив, що побоюється спроб з-за кордону втрутитися у загальні вибори у вересні, попереджаючи, що "небезпека відносно велика".
11:07
Глава МОЗ Британії пішов у відставку, бо поцілував свою дівчину всупереч ковідних правил
Міністр охорони здоров’я Британії Метт Хенкок подав у відставку через порушення правил соціальної дистанції, бо обійняв і поцілував помічницю, яка водночас є його дівчиною.
10:24
фотоУ Німеччині дев’ять людей постраждали в результаті обвалу балкона
Внаслідок обвалення балкона на північному заході Німеччини постраждали дев'ять людей, з них п'ять - серйозно.