Фрілансери закликають ЄС підтримати фізичних осіб – підприємців

Середа, 11 червня 2014, 13:18

Тисячі фрілансерів підтримали Європейський рух, котрий закликає законодавців визнати і підтримати їхній сектор ринку праці, надіславши відкритого листа Європейському парламенту цього тижня.

Більше 3000 незалежних спеціалістів з Хорваті, Італії та Німеччини підписали Маніфест фрілансерів від freelancers-europe.org.

Цей маніфест закликає законодавців визнати зростання кількості фрілансерів та той вклад, який вони роблять в економіку, і поміняти основоположні принципи і підходи до їхньої роботи. Цей сектор ринку праці наразі зростає найшвидше. Так, за даними учасників руху такий вид зайнятості обрали 93% робітників у деяких країнах ЄС у 2013 році, повідомляє Fresh Business Thinking.

 Джоел Дюллрой, фрілансер з Берліну, котрий розпочав цю кампанію, зазначив: "Тисячі фрілансерів по всій Європі підписалися під маніфестом, і ми надіслали листа новому європейському парламенту про те, що ми повинні робити більше для цього зростаючого та процвітаючого сектору".

Енді Чамберленд, речник Європейського форуму незалежних професіоналів, сказав: "Той спосіб, в який ми працюємо в новому Європейському парламенті, дає нам чудову можливість відповісти на цей запит. Маніфест фрілансерів пропонує просту і зрозумілу політику, котру може підтримати Європарламент, а це в свою чергу суттєво допоможе фрілансерам, політикам і бізнесу по всій Європі".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.