Перелік російських заборон буде оприлюднено 7 серпня

Середа, 6 серпня 2014, 23:22

Перелік продуктів, заборонених до импорут в Росію буде затверджений і оприлюднений 7 серпня.

Про це повідомляє російське видання "Газета.Ru" з посиланням на слова прес-секретаря російського окго прем'єр-міністра Наталію Тімакову.

Нагадаємо, 6 серпня, президент РФ Володимир Путін підписав указ "Про застосування окремих спеціальних економічних заходів у цілях забезпечення безпеки Російської Федерації". Документ забороняє протягом одного року ввозити продовольство з країн, що ввели санкції проти Росії.

Як повідомляють російські ЗМІ, сам перелік вже готовий. ИТАР-ТАСС, посилаючись на джерело, знайомий з проектом списку, зазначає, що до нього увійдуть сухе молоко, вершкове масло, сири. "При цьому мова йде про сирному сировину і "кормових" сирах, тобто сирах масового виробництва", - розповів співрозмовник видання.

В свою чергу РИА "Новости" посилається на заяву заступника голови Россільгоспнагляду Олексіяй Алексєєнко. За його словами, Росія повністю заборонить імпорт фруктів і овочів з країн Європейського союзу. "По США буде заборонено все, що виробляється в США і ввозиться звідти в Росію", - додав чиновник.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.