За збереження санкцій росіяни залишать Страсбург – президент ПАРЄ

Понеділок, 26 січня 2015, 12:26

Представники Державної думи попередили представників ПАРЄ, що не братимуть участь у роботі асамблеї в разі, якщо їхні права будуть обмежені.

Про це заявила президент ПАРЄ Анн Брассер на прес-конференції в Страсбурзі, повідомляє кореспондент "Європейської правди".

"(Глава Держдуми РФ Сергій) Наришкін був дуже чітким. І на нещодавній прес-конференції, і у повідомленнях, які надходили (до Страсбургу) перед тим, йшлося про те, що в разі накладення на делегацію РФ будь-яких обмежень – не лише в разі невизнання їхніх повноважень, а за будь-яких санкцій – то вони з нами не працюватимуть", - розповіла вона.

"Це - рішення російської Думи, і мені немає чого тут коментувати... Але за такої позиції можливостей для діалогу з РФ стає все менше", - зазначила президент ПАРЄ.

Як повідомляла "Європейська правда", на поточній сесії ПАРЄ буде розглянуто можливість позбавити росіян права голосу. В Москві у відповідь пригрозили вийти з Ради Європи. Детальніше про це - у статті "Санкції без виходу – ПАРЄ готує перший перегляд покарання для РФ".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.